Sedat Peker’den yeni ifşaat:

“Ceza tevkifevleri genel müdürünü Tayyip ağabey yanıma yollamıştı”

Peker, Tayyip abisiyle helalleşme videosu çekeceğini söylerken, bazı sırları mezara götüreceğini söylemişti. Belli ki kirli/kanlı işlere birlikte imza atmışlar. Belli ki, ‘ortak suç dosyası’ çok kabarık.

  • Haber
  • |
  • Güncel
  • |
  • 12 Haziran 2021
  • 19:05

Ortalığa yığınla pislik saçılmışken, tüm kirli/kanlı işler ağının beyninin ‘yukarısı’, yani saray olduğu failler tarafından itiraf edilmişken, AKP şefi T. Erdoğan çetebaşı Sedat Peker’in adını telaffuz etmeye cesaret edemiyor. Belli ki, ifşa edilmesinden korktuğu çok şey var. Gerçi Peker, Tayyip abisiyle helalleşme videosu çekeceğini söylerken, bazı sırları mezara götüreceğini söylemişti. Belli ki kirli/kanlı işlere birlikte imza atmışlar. Belli ki, ‘ortak suç dosyası’ çok kabarık.

Saray rejiminin sosyal medyada ‘linç ordusu’ olarak kullandığı troller, birkez daha baltayı taşa vurmuş görünüyorlar. Zira bu sefiller ordusu, AKP-MHP rejiminin halka ve ülkeye karşı işlediği suçları örtmek için çalışırken, her sorundan muhalefeti sorumlu göstermeye çalışıyorlar. Örneğin bunlara göre ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ Fethullahçı cemaatle ‘balayı’ 11 yıl süren AKP değil, muhalefet partileridir. Şimdi de aynı kirli yöntemle, AKP’nin yıllardır kullandığı Sedat Peker’i güya muhalefet partilerinin üstüne yıkmaya çalışıyorlar. Ancak kirli hesap bu defa ters tepti. Trollere tepki gösteren Peker, Tayyip abisiyle ilgili yeni ifşaatta bulunduğu Twitter mesajlarında şunları da yazdı:

“1-Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti.

2-Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey.

3-Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?”

T. Erdoğan, AKP’nin son meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada S. Peker’i de kast ederek, “bunlar yeminli millet düşmanları” ifadesini kullanmıştı. Oysa Silivri’de yatan Peker’in ayağına Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürünü kendisi yollamış. 7 Haziran 2015 seçim hezimetinden sonra medya önünde Sedat Peker’le birlikte poz veren T. Erdoğan, IŞİD’in yanı sıra Peker’i ve başında bulunduğu Organize Suç Örgütü’nü de tepe tepe kullandı. AKP adına mitingler yapan, dinci-faşist rejimin muhaliflerini tehdit eden Peker, sarayın baş tacıydı.

Sedat Peker’in son mesajında “Bu işin sonu çok kötü bitecek. Beni gaza getirmeyin. Beni delirtmeyin” diye Ak trolleri uyarması, esas büyük suç ortaklığının henüz ifşa edilmediği kanısını güçlendiriyor.