MİB: İnternet sitemiz yayında…

MİB fabrikalarda, sanayi havzalarında, işçi sınıfının olduğu her yerde! Metal işçilerinin bu kapitalist sömürü düzeninden kurtuluşu için kararlı mücadelesini her geçen gün güçlendiriyor. Bildirilerimizle, broşürlerimizle, afişlerimizde, sosyal medya hesaplarımızla yürüttüğümüz çalışmalarımızı, internet sitemizin açılışıyla yeni bir boyuta taşıyoruz.

  • Haber
  • |
  • Sınıf
  • |
  • 23 Mart 2020
  • 14:47

İşçi sınıfının sömürü ve baskıdan kurtuluşu mücadelesinde metal işçilerinin sesi, soluğu, örgütlü gücü olan Birliğimiz şimdi daha da güçlü.

Yıllardır kesintisiz sürdürdüğümüz mücadelede, sosyal medya hesabımız metal işçilerinin mücadele kürsüsü haline gelmişti. Başta metal işçileri olmak üzere birçok işkolundan işçileri ilgilendiren her gündem, bir mücadele başlığı olarak sayfalarımız üzerinden binlerce işçiye ulaştı. Metal işçilerinin birleşmesi, dayanışmasını güçlendirmesi, ortak hareket etmesi açısından önemli görevler üstlendi. Bunun için metal işçilerinin sahiplendiği, patronlar sınıfının ve onların uşaklarının saldırdığı bir yayın oldu.

MİB fabrikalarda, sanayi havzalarında, işçi sınıfının olduğu her yerde! Metal işçilerinin bu kapitalist sömürü düzeninden kurtuluşu için kararlı mücadelesini her geçen gün güçlendiriyor. Metal işçilerini uyarmaya, bilinçlendirmeye, örgütlenmesini güçlendirmeye kesintisiz bir çabayla devam ediyor. Bildirilerimizle, broşürlerimizle, afişlerimizde, sosyal medya hesaplarımızla yürüttüğümüz çalışmalarımızı, internet sitemizin açılışıyla yeni bir boyuta taşıyoruz. 

Bizleri daha yakından tanımak, MİB’in programından MİB MYK sonuç bildirgelerine, değerlendirmelerinden açıklamalarına kadar temel metinlerimize ulaşmak isteyen herkesi sitemizi ziyaret etmeye çağırıyoruz.

Yeni yayına girmesinin eksikleri ve aksaklıkları elbette olacaktır. Bu eksiklikleri süreç içerisinde parça parça geride bırakmaya çalışacağız. Eleştiri, görüş ve önerilerinizle sitemizi daha da güçlendireceğiz.

Metal İşçileri Birliği

www.metaliscileribirligi.com