İşçi ve Emekçi Mitingi'nin çağrısı sürüyor

"Emeğimiz ve Özgürlüğümüz için İşçi Emekçi Mitingi"nin bileşenleri 24 Ekim'de Kartal Meydan'da gerçekleşecek mitingin çağrısını Kartal'da, Sarıgazi'de ve Beysan Sanayi Sitesi'nde yaygın bir şekilde emekçilere ulaştırıyor.

  • Haber
  • |
  • Sınıf
  • |
  • 17 Ekim 2021
  • 12:28

24 Ekim’de İstanbul, Kartal’da yapılacak olan Emeğimiz ve Özgürlüğümüz için İşçi ve Emekçi Mitingi’nin çağrı faaliyetleri yaygın olarak yapılıyor. Kartal ve Sarıgazi’de emekçiler mitinge çağrıldı ve Beysan Sanayi Sitesi’nde işçilere mücadeleyi yükseltme çağrısı yapıldı.

Kartal’da emekçiler mitinge çağrıldı

Kartal’da İşçi Emekçi Miting bileşenleri stant açtı ve bildiri dağıtımları gerçekleştirildi.

16 Ekim’de Kartal cuma pazarında miting çağrısı işçi emekçilere ulaştırıldı. Dağıtım boyunca ajitasyonlar çekilerek işçi-emekçilere mitinge katılma çağrısı yapıldı.

17 Ekim Cumartesi Kartal Bankalar caddesinde stant açılarak mitinge çağrı bildirileri yaygın şekilde kullanıldı. Stand boyunca ajitasyon konuşmaları gerçekleştirildi. Direniş türküleri eşliğinde halaylar çekildi. Daha sonrasında çay bahçeleri gezildi ve mitinge katılım çağrısı yapıldı. Stand faaliyeti bitiminde Bankalar Caddesi’nde ajitasyonlar ve ortak sloganlarla yürüyüş yapıldı. 

Sarıgazi’de Miting çağrısı

Emeğimiz ve Özgürlüğümüz için İşçi Emekçi Mitingi çağrısı Sarıgazi’de de sürüyor.

Sarıgazi’de bir araya gelen miting bileşenleri Cumartesi Pazarı girişinde açtıkları stantla miting çağrısı yaptılar.

Açlığa, yoksulluğa, sefalete, işten atmalara karşı işçi, emekçiler, kadınlar, gençler örgütlenmeye, mücadeleye çağrıldı.

Beysan Sanayi Sitesi’nde işçilere miting çağrısı

Tüm Otomotiv Metal İşçileri Sendikası ve Devrimci Tekstil İşçileri Sendikası Beysan Sanayi Sitesi içerisinde işçilere 24 Ekim’de Kartal’da yapılacak olan Emeğimiz ve Özgürlüğümüz için İşçi ve Emekçi mitingine çağrı yapan bildirilerin dağıtımı yapıldı.

Dağıtım da işçiler bire bir sohbetler gerçekleştirildi.

Ayrıca SML Etiket fabrikasının vardiya çıkışında işçilere sesleniş yapıldı.   

Kızıl Bayrak / Kartal, Sarıgazi, Küçükçekmece