SML Etiket direnişçileri: Filistin halkının yanındayız!

Faşizmin dini, dili, ırkı yok!

Gerçek ve kalıcı barış ancak işçi sınıfının ve emekçilerin iktidarı aldığı düzende gelecektir. Faşizm yenilecek, direnen halklar kazanacak! Yaşasın işçilerin birliği halkların kardeşliği!

  • Haber
  • |
  • Güncel
  • |
  • 13 Mayıs 2021
  • 14:46

SML Etiket direnişçileri olarak, keyfi işten atmaya, sendika düşmanlığına karşı yürüttüğümüz direnişimizin 99. günündeyiz. Uğradığımız haksızlık karşısında onurluca direniyor ve mücadele ediyoruz. SML Etiket yöneticilerinin saldırılarına ve tehditlerine rağmen, iktidarın polis eli ile direnişimize saldırarak gözaltı ve işkencelerine rağmen direniyoruz.

Bizler hiçbir şekilde boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. İrademizi teslim etmeyeceğiz. İktidarın tüm faşizan uygulamalarına karşı gerçeği haykırmaya devam edeceğiz.

Yaşamın her alanında asalak olan bir avuç kapitalist, biz işçi ve emekçileri sömürmek için her şeyi yapıyorlar. Bununla da yetinmeyen kan emiciler, halkların topraklarını ve mal varlıkları ellerinden almak için savaşlar çıkarıyorlar. Bu savaşlarda yoksul halklar, kadınlar ve çocuklar öldürülüyor.

Bugün Filistin’de yapılan haksızlığa ses çıkarmayıp, başımızı kuma gömersek, bu haksızlığın tüm dünyaya hakim olması ve emekçilerin yaşamını cehenneme çevirmesi işten bile olmayacaktır. Dolayısıyla haksızlığa karşı ezilenlerden yana olmak biz işçiler için bir zorunluluktur.

İki sınıf vardır, ezen ve ezilen. Ezen sınıf kendi çıkarı için halklara kurşun sıkıyor. Çıkartılan savaşlar biz işçi ve emekçilerin savaşı değildir. Savaşlar ezen sınıfın menfaatinedir. Savaşın kazanını sermayedir. Tarih bize göstermektedir ki her savaşın sonunda sermayenin kârları katlanıyor. Ölen-öldürülen yoksul halklar ve emekçiler hiçbir devletin umurunda dahi olmuyor.

Biz işçi ve emekçiler “Yaşasın işçilerin birliği halkların kardeşliği” şiarı etrafında kenetlenip, örgütlü hareket etmek zorundayız. Yan yana durup faşizme karşı kalkan olmalıyız.  

Hakları ve onuru için direnen Filistinli kardeşlerimizin yanındayız.

Katil İsrail devletini ve onunla iş birliği halinde olan emperyalist ülkeleri lanetliyoruz. Biliyoruz ki hakları ve onurları için direnenler kazanacak.

Bizler barıştan ve kardeşlikten yanayız. Ama unutmamalıyız ki barış bu sömürü sistemi var oldukça gelmeyecektir. Gerçek ve kalıcı barış ancak işçi sınıfının ve emekçilerin iktidarı aldığı düzende gelecektir.

Faşizm yenilecek, direnen halklar kazanacak!

Yaşasın işçilerin birliği halkların kardeşliği!

Katil İsrail Filistin'den defol!

SML Etiket direnişçileri