Esenyurt, Küçükçekmece ve Trakya’da devrimci seçim faaliyetleri

Seçime sayılı saatler kalırken sınıf devrimcileri işçi ve emekçileri düzenin seçim oyununa karşı mücadeleye çağırmaya devam ediyor.

  • Haber
  • |
  • Güncel
  • |
  • 29 Mart 2019
  • 20:28

Seçime sayılı günler kala sınıf devrimcileri seçimlerin gerçek yüzünü, emekçilere sadece yoksulluktan başka bir şey sunmadığını teşhir etmeye devam ediyor.

Esenyurt Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu (BDSP), seçim faaliyetini Perşembe sabahı Esenyurt Depo’ya taşıdı. Depo’da yapılan bildiri dağıtımında yüzlerce bildiri emekçilere ulaştırıldı. Bildiri dağıtımının ardından faaliyet sticker çalışmasıyla devam etti. Depo kapalı caddede ve Doğan Araslı Caddesi üzerinde seçim stickerleri kullanıldı. Seçim faaliyeti bugün de Esenyurt Tabela’da Kızıl Bayrak gazetesi satışıyla devam etti. Emekçilerin Kızıl Bayrak’a ilgisi yoğun oldu. Bir saat süren faaliyette onlarca gazete emekçilere ulaştırılırken birçok emekçiyle siyasal gündemler üzerine sohbet edildi.

Küçükçekmece BDSP ise Şahintepe Mahallesi’nde sabah erken saatlerde otobüs duraklarında bulunan işçi ve emekçilere “Düzen partilerine oy vermeyelim, hesap soralım! Haklarımız ve geleceğimiz için sınıfa karşı sınıf! / BDSP” şiarlı bildirileri dağıttı.

Bildiri dağıtımının ardından mahalle içine ve servis kalkış noktalarına “Düzen partilerine oy verme! Hesap sor!”, “Düzen partilerine oy yok! Kahrolsun ücretli kölelik düzeni!”, “Düzen partilerine oy yok! Sınıfa karşı sınıf, düzene karşı devrim!”, “Düzen partilerine oy yok! Çözüm devrimde, kurtuluş sosyalizmde!”, “Düzen partilerine oy yok! Tek yol devrim, kurtuluş sosyalizm!”, “Düzen partilerine oy yok! Yaşasın devrim ve sosyalizm!” şiarlı seçim stickerları yapıştırıldı.

Trakya’da da sınıf devrimcileri düzenin seçim oyununa karşı her gün biraz daha fazla ezilen işçi ve emekçileri mücadeleye çağırmaya devam etti.

Sınıf devrimcileri Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı’da bir dizi mahallede kapı kapı BDSP’nin seçim bildirilerini dağıttı. Dağıtımlar esnasında emekçilerle sohbetler gerçekleştirildi. Emekçiler seçimlerden çok geçim derdinde olduğunu ifade ettiler.

Aynı zamanda BDSP imzalı stickerlar Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Marmaracık’ta kullanıldı.

Kızıl Bayrak / Esenyurt-Küçükçekmece-Trakya